- 9 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
LEGACY
Team zamknięty.
Napisano 22 styczeń 2007 - 00:27
JA bym chętnie wstąpił, ale narazie jestem hmm... jakby to powiedzieć cieniasem. Moje ubki były do dupki, ale już 2 ostatnie są bardzo dobre, bo rywalizuje z DB i FAYNIE'm. Sygne też narazie jedną zrobiłem, więc szansy raczej nie mam
Ale cóż, chyba zgłosić w każdym razie kandydaturę mogę. Dodam tylko że szybko się rozwijam i dużo pracuje. Pozdro i decyzję pozostawiam Mistrzom
Witam z powrotem! :D
Team:

Awards:

Napisano 22 styczeń 2007 - 00:32
gdybym nie miał teamu to bym dołączył ale wierność przede wszystkim 
Witam w imieniu GOC
i Powodzenia, choć tego nie potrzebujecie
Witam w imieniu GOC

http://lastfm.pl/user/yaiez
Jeszcze sobie niech ktoś esej w podpisie pierdzielnie...
Napisano 22 styczeń 2007 - 10:20
Witam ponownie, Ptaku tak jak mówiłem, zrobiłem ubka teamowego.....
Mi się podoba, nie wiem jak wam, ale uważam że jest zaczepisty (robiłem to od 1 w nocy do 2....)

I co sądzicie ??
PS:Wszystko w nim można poprawić, ale nie wiem co ma być, co jest dobrze, co wam sie podoba a co nie, Nie wiem czy też napis Legacy Sqd jest dobry, czy powinno byc coś innego, ale MAM PRACKE zapisaną i moge poprawić. Pozdro

I co sądzicie ??
PS:Wszystko w nim można poprawić, ale nie wiem co ma być, co jest dobrze, co wam sie podoba a co nie, Nie wiem czy też napis Legacy Sqd jest dobry, czy powinno byc coś innego, ale MAM PRACKE zapisaną i moge poprawić. Pozdro
Użytkownik Piro edytował ten post 22 styczeń 2007 - 10:22
Napisano 22 styczeń 2007 - 14:37
heh kurde witam w imieniu goc sqdu. ci co nie są tutaj przyjęci, to zapraszam go GOC, bo u nas miejsce wolne (a nawet dwa chyba) bo nie wiem czy CrySheet przyjety do was czy nie....
-----------------------------------

Napisano 22 styczeń 2007 - 14:42
Udostępnij ten temat:
- 9 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc